Bent u een startende ondernemer?

Dan willen wij graag uw administratieve partner zijn. Bij voorkeur vanaf het begin. Bijvoorbeeld met een doordacht ondernemingsplan. Gebaseerd op haalbare prognoses en met open oog voor valkuilen die dienen te worden omzeild.

Op dit complexe terrein kunt u bouwen op onze rijke ervaring. We zijn vertrouwd met alle administratieve en fiscale hindernissen waarvoor starters worden geplaatst. Maar we kennen ook de juiste weg naar succesvol ondernemerschap. Daarbij halen we voor u het onderste uit de kan aan belastingtechnische en algemeen-economische voordelen.

Als u vanuit een dienstbetrekking een eigen bedrijf gaat starten zult u merken dat het verschil enorm is. Wij weten dit als geen ander en geven u voorlichting en advies over de verschillen, problemen en mogelijkheden van uw bedrijf. Men zegt dat in de eerste 3 jaren de kans op beëindigen van een startend bedrijf het grootst zijn. Dit is juist en heeft veelal een fiscale oorzaak. Wij weten dit probleem voor u te voorkomen of tot een minimun te verkleinen omdat wij de oorzaak hiervan kennen.

MKB-specialisten

Wij zijn bovendien gespecialiseerd in alle administratieve facetten van het midden- en kleinbedrijf. Voor deze sector bieden wij een geheel op maat gesneden dienstverlening. Toegespitst op de specifieke eigenschappen van de kleinere en middelgrote onderneming. Zie ook kopje “onze diensten”